Alergeni
Mogući alergeni
Sertifikati
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Alergeni: Proizvod sadrži gluten i soju.
Proizvod u tragovima može da sadrži: jaja, soju, orase i seme susama.
Način pripreme: Zamrznutu štrudlu staviti na pleh za pečenje i ostaviti 30 minuta na sobnoj temperaturi. Nakon toga peći na 190-210°C oko 30 minuta.
Način čuvanja: Čuvati na temperaturi -18°C ili nižoj.
Napomena: Jednom odmrznut proizvod ne zamrzavati ponovo.