Medela-Napolitanke


180g / Medela / 1729

Medela Napolitanke

Čokolada

Vafel proizvod (sa 65% punjenja)


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja

  • Šećer

  • Pšenično brašno (gluten)

  • Delimično hidrogenizovana biljna mast (soja)

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao maslaca (5-9%)

  • Sojino brašno

  • Surutka u prahu (mlečni proizvod)

  • Čokolada u prahu (1%) - min. 35% ukupne suve materije kakao delova:

  • šećer

  • kakao masa

  • kakao maslac

  • Emulgator: sojin lecitin

  • Sredstvo za dizanje testa: natrijum hidrogenkarbonat

  • Kuhinjska so

  • Aroma

  • Obrano mleko u prahu

Može da sadrži lešnik i jaja.

Čuvati na suvom i hladnom mestu.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2238 kJ

26.64 %

Energetska vrednost (cal)

536 kcal

26.8 %

Masti

31 g

44.29 %

od toga zasićene masne kiseline

9.2 g

46 %

Ugljeni hidrati

57 g

21.92 %

od toga šećeri

33 g

36.67 %

Vlakna

3.6 g

60 %

Proteini

6.0 g

12 %

So

0.12 g

2 %

Naziv brenda:
Medela


Proizvođač:
AD "MEDELA" Konditorska industrija
Kulski put bb, 21460 Vrbas
Republika Srbija
www.medela.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže