180g / Medela / 1729
hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.
antioksidans, emulgator
regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja
šećer
kakao masa
kakao maslac
Može da sadrži lešnik i jaja.
Čuvati na suvom i hladnom mestu.
Naziv nutrienta (jedinica mere) |
100g |
%RDI |
Energetska vrednost (kJ) |
2238 kJ |
26.64 % |
Energetska vrednost (cal) |
536 kcal |
26.8 % |
Masti |
31 g |
44.29 % |
od toga zasićene masne kiseline |
9.2 g |
46 % |
Ugljeni hidrati |
57 g |
21.92 % |
od toga šećeri |
33 g |
36.67 % |
Vlakna |
3.6 g |
60 % |
Proteini |
6.0 g |
12 % |
So |
0.12 g |
2 % |
Naziv brenda:
Medela
Proizvođač:
AD "MEDELA" Konditorska industrija
Kulski put bb, 21460 Vrbas
Republika Srbija
www.medela.rs
Pod-proizvođač:
Distributer:
Uvoznik:
Linkovi za originalne fotografije ambalaže:
1 - slika ambalaže 1
Ambalažni simboli za vrstu ambalaže