Medela-Napolitanke


180g / Medela / 1730

Medela Napolitanke

Lešnik

Vafel proizvod (sa 65% punjenja)


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja

  • Šećer

  • Pšenično brašno (gluten)

  • Delimično hidrogenizovana biljna mast (soja)

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao maslaca (5-9%)

  • Surutka u prahu (mlečni proizvod)

  • Sojino brašno

  • Lešnik (1%)

  • Emulgator: sojin lecitin

  • Aroma

  • Sredstvo za dizanje testa: natrijum hidrogenkarbonat

  • Kuhinjska so

  • Obrano mleko u prahu

Može da sadrži jaja.

Čuvati na suvom i hladnom mestu.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2194 kJ

26.12 %

Energetska vrednost (cal)

525 kcal

26.25 %

Masti

28 g

40 %

od toga zasićene masne kiseline

7.6 g

38 %

Ugljeni hidrati

60 g

23.08 %

od toga šećeri

30 g

33.33 %

Vlakna

3.2 g

53.33 %

Proteini

6.6 g

13.2 %

So

0.17 g

2.83 %

Naziv brenda:
Medela


Proizvođač:
AD "MEDELA" Konditorska industrija
Kulski put bb, 21460 Vrbas
Republika Srbija
www.medela.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže