Medela-Vafel-proizvod


400g / Medela / 1650

Medela Vafel proizvod

Nugat sa ukusom lešnika

Nugat-vafel proizvod sa ukusom lešnika (sa 65% punjenja)


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

glukoza (grožđani šećer)

antioksidans, emulgator

regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja

  • Pšenično brašno (gluten)

  • Šećer

  • Delimično hidrogenizovana biljna mast (soja)

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao maslaca (5-9%)

  • Surutka u prahu (mlečni proizvod)

  • Dekstroza

  • Sojino brašno

  • Emulgator: sojin lecitin

  • Aroma

  • Sredstvo za dizanje testa: natrijum hidrogenkarbonat

  • Obrano mleko u prahu

  • Kuhinjska so

Može da sadrži lešnik i jaja.

Čuvati na suvom i hladnom mestu.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2138 kJ

25.45 %

Energetska vrednost (cal)

510 kcal

25.5 %

Masti

25 g

35.71 %

od toga zasićene masne kiseline

2.5 g

12.5 %

Ugljeni hidrati

65 g

25 %

od toga šećeri

30 g

33.33 %

Vlakna

3.4 g

56.67 %

Proteini

6.5 g

13 %

So

0.80 g

13.33 %

Naziv brenda:
Medela


Proizvođač:
AD "MEDELA" Konditorska industrija
Kulski put bb, 21460 Vrbas
Republika Srbija
www.medela.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: R. Srbija

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže