Medenjak


150g / Swisslion / 2391

Medenjak

Kajsija

Medenjak sa voćnim punjenjem (25%) i čokoladnim prelivom (23%)


zaslađivač

kiselina, antioksidantni sinergist, sekvestrant

sredstvo za želiranje, zgušnjivač, stabilizator, sredstvo za glaziranje

regulator kiselosti, sekvestrant, učvršćivač

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

sorbitantristearat - emulgator

kalijum-karbonat - regulator kiselosti, stabilizator, sredstvo za dizanje testa

amonijum-hidrogenkarbonat - regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa

konzervans, kiselina

kiselina, antioksidantni sinergist, sekvestrant

  • Voćno punjenje (marmelada kajsije):

  • kaša kajsije (70%)

  • šećer

  • glukozni sirup

  • limunska kiselina

  • sredstvo za želiranje (pektin)

  • regulator kiselosti (tri kalcijum di citrat)

  • Čokoladni preliv:

  • šećer

  • kakao masa

  • kakao maslac

  • emulgatori (sojin lecitin, E476 i E492)

  • aroma

  • Pšenično brašno

  • Šećer

  • Ražano brašno

  • Med (7,8%)

  • Smeša prirodnih začina

  • Sredstva za dizanje testa (E501i, E503ii)

  • Mlečna kiselina

  • Limunska kiselina

Proizvod sadrži gluten i sojin lecitin.

Može da sadrži lešnik, kikiriki i proizvode od mleka.

Čokoladni preliv sadrži min. 47% ukupne suve materije kakao delova.

Čuvati na temperaturi od 15°C do 20°C, na suvom mestu.

*Moguća su manja odstupanja od navedenih vrednosti u zavisnosti od prirodnog sastava sirovina.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1767 kJ

21.04 %

Energetska vrednost (cal)

419 kcal

20.95 %

Masti

11 g

15.71 %

od toga zasićene masne kiseline

5 g

25 %

Ugljeni hidrati

75 g

28.85 %

od toga šećeri

40 g

44.44 %

Proteini

5 g

10 %

So

0 g

0 %

Naziv brenda:
Swisslion


Proizvođač:
"Swisslion" d.o.o.
Vaska Pope 4, Beograd, P.J. Vršac, Stepe Stepanovića 6
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže