450g / Mlekara Šabac / 84
mikrobiološka kultura (bakterija)
Neotvoreno čuvati na temperturi od 0ºC do +8ºC.
Nakon otvaranja čuvati u salamuri, na temperaturi od 0ºC do +8ºC i upotrebiti u roku od 7 dana.
Ne zamrzavati.
Naziv nutrienta (jedinica mere) |
100g |
%RDI |
Energetska vrednost (kJ) |
818 kJ |
9.74 % |
Energetska vrednost (cal) |
197 kcal |
9.85 % |
Masti |
15.5 g |
22.14 % |
od toga zasićene masne kiseline |
10.5 g |
52.5 % |
Ugljeni hidrati |
2.6 g |
1 % |
od toga šećeri |
2.6 g |
2.89 % |
Proteini |
11.8 g |
23.6 % |
So |
2 g |
33.33 % |
Naziv brenda:
Mlekara Šabac
Proizvođač:
MLEKARA ŠABAC A.D. Šabac
Krsmanovača b.b. 15000 Šabac
Republika Srbija
www.mlekara-sabac.rs
Pod-proizvođač:
Distributer:
Uvoznik:
Dodatne napomene:
Zemlja porekla: Republika Srbija.
Linkovi za originalne fotografije ambalaže:
1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3
4 - slika ambalaže 4
Ambalažni simboli za vrstu ambalaže