Alergeni
Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Mlečna čokolada sadrži: ukupne suve materije kakao delova min. 30%.
Može da sadrži jezgrasto voće.
Čuvati na suvom mestu, zaštićeno od toplote.
Prija još više kao toplo.
Preporuka za pripremu: staviti jedan keks na salvetu (bez pokrivanja) i grejati 10 - najviše 12 sekundi u mikrotalasnoj rerni (800W). Ostavite da se ohladi 1 minut pre posluživanja (oprez - može da bude jako vruće). Ne zagrevajte keks u pakovanju ili plastičnom tanjiru (tacni). Deca treba da budu pod nadzorom odraslih za vreme pripreme keksa u mikrotalasnoj rerni.