Moja-Kravica


250ml / Imlek / 2356

Moja Kravica

Junior

Sterilizovano mleko sa 2,8% mlečne masti


vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

prirodni vitamin E je "D-alfa", sintetički "L-alfa", njihova mešavina je (DL- alfa- tokoferil (tokoferol)-acetat); prirodni i sintetički su različitih bioloških aktivnosti.

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

  • Sterilizovano mleko sa 2,8% mlečne masti

  • Kompleks vitamina A (retinil-acetat)

  • D3 (holekalciferol)

  • E (DL-alfa-tokoferil-acetat)

  • B1 (tiamin-mononitrat)

  • B6 (piridoksin-hidrohlorid)

  • B12 (cijanokobalamin)

  • B3 (nikotinamid)

  • B9 (pteroilmonoglutaminska kiselina)

  • B5 (D-pantenol)

  • B7 (D-biotin)

Čuvati na sobnoj temperaturi.

Nakon otvaranja čuvati proizvod na temperaturi do +6°C i upotrebiti ga u roku od 3 dana.

*Sadržaj soli je isključivo posledica prirodno prisutnog natrijuma.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

233 kJ

2.77 %

Energetska vrednost (cal)

56 kcal

2.8 %

Masti

2.8 g

4 %

od toga zasićene masne kiseline

1.8 g

9 %

Ugljeni hidrati

4.5 g

1.73 %

od toga šećeri

4.5 g

5 %

Proteini

3.1 g

6.2 %

So

0.12 g

2 %

Vitamin A

120 µg

Tiamin B1

0.165 mg

Niacin B3

2.4 mg

Pantotenska kiselina B5

0.9 mg

Piridoksin B6

0.21 mg

Biotin B7

7.5 µg

Folna kiselina B9

30 µg

Holekalciferol D3

0.75 µg

Vitamin E

1.8 mg

Kalcijum

120 mg

Vitamin B12

0.375 µg

Naziv brenda:
Imlek


Proizvođač:
AD IMLEK Beograd - Padinska skela
Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska skela
Republika Srbija
www.imlek.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže