Nelly-Sara


80g / Nelly / 2608

Nelly Sara

Milk

Punjena kakao krem tabla sa ukusom mleka


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

  • Šećer

  • Delimično hidrogenizovana biljna mast

  • Obrano mleko u prahu

  • Surutka u prahu

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem masti (12%)

  • Emulgatori (sojin lecitin, E476)

  • Arome

Proizvod sadrži min. 25% ukupne masti, min. 5% bezmasne suve materije kakao delova i min. 5% bezmasne suve materije mleka računato na gotov proizvod.

Alergen info: sadrži proizvode od mleka i soje.

Čuvati na temperaturi od 15 do 20°C, na suvom mestu.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2284 kJ

27.19 %

Energetska vrednost (cal)

545.5 kcal

27.28 %

Masti

33.6 g

48 %

od toga zasićene masne kiseline

18.5 g

92.5 %

Ugljeni hidrati

56.7 g

21.81 %

od toga šećeri

55.8 g

62 %

Vlakna

2.0 g

33.33 %

Proteini

3.8 g

7.6 %

So

0 g

0 %

Naziv brenda:
Nelly


Proizvođač:
Fabrika konditorskih proizvoda "Nelli" d.o.o.
Georgija Jakšića 14, 15300 Loznica
Republika Srbija
www.netly.co.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:
"Nelli distribucija d.o.o."
Georgija Jakšića 14, 15300 Loznica
Republika Srbija

 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Nelli za Vas primenjuje ISO 9001, ISO 22001 i HACCP Cert.numb.7380

Proizvod kontroliše Jugoinspekt

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže