16g / Nestlé / 468
zaslađivač
hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.
dikalijum-fosfat - regulator kiselosti, emulgujuća so, emulgator, sekvestrant, stabilizator, humektant
pentanatrijum-trifosfat - regulator kiselosti, sekvestrant, zgušnjivač
natrijum-polifosfat - emulgujuća so, emulgator, zgušnjivač, stabilizator, sekvestrant, humektant, regulator kiselosti
trinatrijum-citrat - regulator kiselosti, sekvestrant, emulgator, stabilizator
oko 80% proteina kravljeg mleka je kazein
zgušnjivač, punilac
mono- i digliceridi masnih kiselina - emulgator, stabilizator
estri mono- i diacetilvinske kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina - emulgator, stabilizator, sekvestrant
Promešajte sadržaj kesice sa 150ml vruće, neključale vode.
Naziv nutrienta (jedinica mere) |
100g |
%RDI |
Energetska vrednost (kJ) |
1892 kJ |
22.52 % |
Energetska vrednost (cal) |
449 kcal |
22.45 % |
Masti |
11.9 g |
17 % |
od toga zasićene masne kiseline |
11.1 g |
55.5 % |
Ugljeni hidrati |
82.7 g |
31.81 % |
od toga šećeri |
62.1 g |
69 % |
Vlakna |
2.8 g |
46.67 % |
Proteini |
1.4 g |
2.8 % |
So |
0.75 g |
12.5 % |
Naziv brenda:
Nestlé
Proizvođač:
Nestlé Hungária Kft.
Szerencsi Gyára, 3900 Szerencs, Rákóczi u. 122
Mađarska
Zemlja uvoza:
Mađarska
Pod-proizvođač:
Distributer:
Uvoznik:
Nestlé Adriatic S d.o.o.
Železnička 131, 11271 Surčin
Republika Srbija
Dodatne napomene:
Proizvedeno u Mađarskoj.
Linkovi za originalne fotografije ambalaže:
1 - slika ambalaže 1
Ambalažni simboli za vrstu ambalaže