Njamb-Extra-choco


180g / Jaffa Crvenka / 2802

Njamb Extra choco

Banini

Vafel proizvod sa punjenjem sa mlečnom čokoladom (51%) i preliven kakao prelivom (32%)


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

glukoza (grožđani šećer)

složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina

regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

boja, sredstvo protiv zgrudvavanja

  • Šećer

  • Pšenično brašno

  • Biljna mast (palmina)

  • Hidrogenizovana biljna mast (palmina, sojina, repičina, shea)

  • Kakao-prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca

  • Obrano mleko u prahu

  • Surutka u prahu

  • Dekstroza

  • Mlečna čokolada u prahu (0,6%):

  • šećer

  • kakao-masa

  • punomasno mleko u prahu

  • kakao-maslac

  • obrano mleko u prahu

  • Kukuruzni skrob

  • Kuhinjska so

  • Sredstvo za dizanje testa: natrijum hidrogenkarbonat

  • Emulgatori (sojin lecitin i E476)

  • Stabilizator: kalcijum karbonat

  • Aroma

Mlečna čokolada u prahu sadrži min. 29% ukupne suve materije kakao-delova.

Može da sadrži tragove jaja, jezgrastog voća i susama.

Čuvati na suvom i hladnom mestu, dalje od jake svetlosti.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2246 kJ

26.74 %

Energetska vrednost (cal)

538 kcal

26.9 %

Masti

32 g

45.71 %

od toga zasićene masne kiseline

14 g

70 %

Ugljeni hidrati

57 g

21.92 %

od toga šećeri

38 g

42.22 %

Vlakna

2.5 g

41.67 %

Proteini

6.5 g

13 %

So

0.2 g

3.33 %

Naziv brenda:
Jaffa Crvenka


Proizvođač:
Jaffa DOO Crvenka
Maršala Tita 245, 25220 Crvenka
Republika Srbija
www.jaffa.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Jaffa doo za vas u procesu proizvodnje primenjuje standarde bezbednosti hrane i HACCP.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže