Nutti-cream


400g / Eurobusiness / 2659

Nutti cream

Chocolate

Kakao krem proizvod sa dodatkom lešnika


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

  • Šećer

  • Delimično hidrogenizovana biljna mast:

  • suncokretovo ulje

  • delimično hidrogenizovano sojino ulje

  • palmino ulje

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem masti (8%)

  • Surutka u prahu

  • Lešnik (5%)

  • Suncokretovo ulje

  • Sojino brašno

  • Emulgator: sojin lecitin

  • Arome

Čuvati na temperaturi od 5°C do 20°C, dalje od jake svetlosti.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2175 kJ

25.89 %

Energetska vrednost (cal)

520 kcal

26 %

Masti

30 g

42.86 %

od toga zasićene masne kiseline

10 g

50 %

Ugljeni hidrati

55 g

21.15 %

od toga šećeri

55 g

61.11 %

Proteini

8 g

16 %

So

0.2 g

3.33 %

Naziv brenda:
Eurobusiness


Proizvođač:
EUROBUSINESS doo
Đorđa Magaraševića 26, 21000 Novi Sad
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže