O'cake-Cocoa-&-Orange


205g / Jaffa Crvenka / 1580

O'cake Cocoa & Orange

Integralni keks sa pomorandžom preliven kakao prelivom

Hrskavi keks sa integralnim brašnom, ovsenim pahuljicama i pomorandžom delimično preliven kakao prelivom (22%)


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

zaslađivač

glukoza (grožđani šećer)

regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja

regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

  • Integralno pšenično brašno (26%)

  • Šećer

  • Biljna mast (palmina)

  • Ovsene pahuljice (12%)

  • Pšenično brašno

  • Hidrogenizovana biljna mast (palmina, sojina, repičina, shea)

  • Glukozni sirup

  • Kakao-prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca

  • Ekspandirani proizvod:

  • pirinčano brašno

  • pšenični gluten

  • pšenični slad

  • šećer

  • so

  • dekstroza

  • Voćni sok od pomorandže (3,7%)

  • Sredstva za dizanje testa (natrijum-hidrogenkarbonat, amonijum-hidrogenkarbonat)

  • Aroma

  • Emulgatori (sojin lecitin i E476)

  • Kuhinjska so

Može da sadrži tragove jaja, jezgrastog voća, mleka, celera, slačice i susama.

Čuvati na suvom i hladnom mestu, dalje od jake svetlosti.

100g ovog proizvoda sadrži 26g integralnog pšeničnog brašna i 12g ovsenih pahuljica.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2038 kJ

24.26 %

Energetska vrednost (cal)

487 kcal

24.35 %

Masti

23 g

32.86 %

od toga zasićene masne kiseline

9 g

45 %

Ugljeni hidrati

59 g

22.69 %

od toga šećeri

21 g

23.33 %

Vlakna

6 g

100 %

Proteini

8 g

16 %

So

0.35 g

5.83 %

Naziv brenda:
Jaffa Crvenka


Proizvođač:
Jaffa DOO Crvenka
Maršala Tita 245, 25220 Crvenka
Republika Srbija
www.jaffa.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Jaffa DOO za Vas u procesu proizvodnje primenjuje standarde bezbednosti hrane, HACCP i HALAL.

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3
4 - slika ambalaže 4

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže