Pandalada


900g / Candy Rush / 1442

Pandalada

Mešavina mlečnog i kakao krem proizvoda


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

  • Šećer

  • Biljno ulje

  • Hidrogenovana biljna mast

  • Surutka u prahu (minimalno 8,5% bezmasne suve materije mleka)

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao maslaca (minimalno 2,5% suvih nemasnih kakao delova)

  • Sojino brašno

  • Emulgator sojin lecitin

  • Arome

Obaveštenje o alergenima: proizvod sadrži sojin lecitin i mleko.

Čuvati na suvom mestu i temperaturi do 20°C.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Naziv brenda:
Candy Rush


Proizvođač:
CANDY RUSH D.O.O.
Surčinska 10e, 11070 Novi Beograd - u proizvodnom pogonu Candy Rush d.o.o. Drinske divizije b.b. 15353 Majur
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Proizvod je kontrolisan po HACCP sistemu, HALAL i IFS standardu.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže