Pepermint


100g / Paraćinka / 2392

Pepermint

Tvrda bombona

Tvrda bombona sa ukusom peperminta i kakao krem punjenjem


zaslađivač

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

  • Šećer

  • Glukozni sirup

  • Kakao krem punjenje:

  • glukozni sirup

  • šećer

  • obrano mleko u prahu

  • delimično hidrogenizovana biljna mast

  • kakao prah

  • sojino brašno

  • emulgator (sojin lecitin)

  • aroma

  • Aroma

Kakao krem punjenje sadrži min. 17% kakao delova i min. 5% suve materije mleka.

Čuvati na tamnom i suvom mestu do +20°C.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1618 kJ

19.26 %

Energetska vrednost (cal)

381 kcal

19.05 %

Masti

1.0 g

1.43 %

od toga zasićene masne kiseline

1.0 g

5 %

Ugljeni hidrati

92.5 g

35.58 %

od toga šećeri

56.0 g

62.22 %

Proteini

0.5 g

1 %

So

0.0 g

0 %

Naziv brenda:
Paraćinka


Proizvođač:
A.D. "Paraćinka" - Paraćin
B. Krsmanovića 99
Republika Srbija
www.paracinka.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže