Perfetto-dessert-Vincinni-finest


135g / Makprogres / 782

Perfetto dessert Vincinni finest

Rum

Perfeto desert sa ukusom ruma preliven kakao prelivom (20%)


zaslađivač

složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina

glukoza (grožđani šećer)

emulgator, stabilizator, sekvestrant

antioksidans, emulgator

emulgator, emulgujuća so, regulator kiselosti, stabilizator, sredstvo za dizanje testa, sekvestrant, humektant

regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja

kiselina, antioksidantni sinergist, sekvestrant

konzervans

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

  • Desert (80%):

  • pšenično brašno

  • šećer

  • jaja u prahu

  • biljna mast (palma)

  • glukozni sirup

  • pšenični skrob

  • sojino brašno

  • surutka u prahu

  • mleko u prahu

  • dekstroza

  • alkohol (max. 0,5%)

  • emulgatori (mono i digliceridi masnih kiselina, poliglicerolni estri masnih kiselina, soja lecitin)

  • sredstva za dizanje testa (natrijum difosfat, natrijum hidrogenkarbonat)

  • regulator kiselosti (limunska kiselina)

  • konzervans (kalijum sorbat)

  • kuhinjska so

  • aroma: rum

  • Kakao preliv (20%):

  • biljna mast (hidrogenizovana biljna mast (palma, soja, repica))

  • šećer

  • kakao u prahu (min. 15%)

  • emulgator (soja lecitin)

  • aroma: vanila

Može da sadrži tragove lešnika i susama.

Proizvedeno prema proizvođačkoj specifikaciji.

Čuvati na suvom i hladnom mestu.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1843 kJ

21.94 %

Energetska vrednost (cal)

439 kcal

21.95 %

Masti

18.44 g

26.34 %

od toga zasićene masne kiseline

11.1 g

55.5 %

Ugljeni hidrati

61.29 g

23.57 %

od toga šećeri

41.1 g

45.67 %

Vlakna

1.99 g

33.17 %

Proteini

6.04 g

12.08 %

So

0.21 g

3.5 %

Naziv brenda:
Makprogres


Proizvođač:
Makprogres doo
Ilindenska bb, 2310 Vinica
Republika Makedonija
www.markprogres.com.mk

 

Zemlja uvoza:
Makedonija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:
Kozmetik Plus d.o.o.
Bulevar Svetog Cara Konstantina 82-84, 18000 Niš
Republika Srbija

 

Dodatne napomene:

Proizvedeno u Makedoniji.

www.vincinni.com

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3
4 - slika ambalaže 4
5 - slika ambalaže 5
6 - slika ambalaže 6

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže