Mogući alergeni
Sertifikati
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Mogući tragovi glutena i soje.
Uputstvo za upotrebu (predlog): Prokuvati 500ml vode sa kašičicom kuhinjske soli. Kada proključa, skloniti sa vatre i dodati komadić maslaca ili margarina po želji, 250ml mleka i pahuljice pirea i promešati. Po želji možete dodati biber ili druge začine i ponovo promešati.
Čuvati na suvom i hladnom mestu.