Plazma


80g / Bambi / 32

Plazma

Čoko keksići za decu

Keks u oblicima sa dodatim vitaminima i mineralima preliven mlečnom čokoladom


anhidrovana mlečna mast je predstavlja koncentrovanu mlečnu mast (oduzeta voda)

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

glukoza (grožđani šećer)

regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa

regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja

boja, sredstvo protiv zgrudvavanja

hemijski vezano gvožđe

hemijski vezan cink

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

prirodni vitamin E je "D-alfa", sintetički "L-alfa", njihova mešavina je (DL- alfa- tokoferil (tokoferol)-acetat); prirodni i sintetički su različitih bioloških aktivnosti.

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

vitamini (njihovi izvori) mogu biti prirodni i sintetički; kao takvi veoma se razlikuju po biološkom učinku i biohemijskim svojstvima, a retko po nazivu; uobičajeno, proizvođači naglašavaju kada je reč o prirodnom izvoru vitamina.

konzervans, antioksidans

  • Pšenično brašno

  • Mlečna čokolada (30%):

  • šećer

  • kakao masa

  • punomasno mleko u prahu

  • kakao maslac

  • surutka u prahu

  • biljna mast (palma, shea, sal, mango) (max. 5%)

  • anhidrovana mlečna mast

  • emulgatori (sojin lecitin, E476)

  • Šećer

  • Maslac

  • Sojino brašno

  • Obrano mleko u prahu (2,8%)

  • Biljna mast (palma)

  • Med

  • Dekstroza

  • Punomasno mleko u prahu (1,4%)

  • Sredstva za dizanje testa (amonijum-hidrogenkarbonat, natrijum-hidrogenkarbonat)

  • Minerali:

  • kalcijum (kalcijum-karbonat)

  • gvožđe (gvožđe(III)-pirofosfat)

  • cink (cink-glukonat)

  • Surutka u prahu

  • So

  • Vitamini:

  • vitamin C (L-askorbinska kiselina)

  • niacin (nikotinamid)

  • vitamin E (DL-α-tokoferil-acetat)

  • pantotenska kiselina (kalcijum-D-pantotenat)

  • vitamin B2 (riboflavin)

  • vitamin B6 (piridoksin-hlorid)

  • tiamin (tiamin-hidrohlorid)

  • vitamin A (retinil-acetat)

  • folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina)

  • biotin (D-biotin)

  • vitamin D (holekalciferol)

  • vitamin B12 (cijanokobalamin)

  • Emulgator sojin lecitin

  • Antioksidans kalijum-metabisulfit

  • Aroma

Sadrži biljnu mast kao dodatak kakao maslacu.

Može da sadrži lešnik.

Čuvati na temperaturi od 15 do 21ºC, na suvom mestu.

Porcija 20g - 4 porcije u pakovanju.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1952 kJ

23.24 %

Energetska vrednost (cal)

465 kcal

23.25 %

Masti

17.0 g

24.29 %

od toga zasićene masne kiseline

10.1 g

50.5 %

Ugljeni hidrati

65.7 g

25.27 %

od toga šećeri

31.0 g

34.44 %

Vlakna

3.7 g

61.67 %

Proteini

10.5 g

21 %

So

0.6 g

10 %

Vitamin A

168.0 µg

Vitamin C

21.0 mg

Vitamin D

2.1 µg

Vitamin E

2.1 mg

Kalcijum

238.0 mg

Gvožđe

3.5 mg

Cink

2.5 mg

Vitamin B6

0.4 mg

Niacin

8.3 mg

Pantotenska kiselina

1.3 mg

Biotin

10.5 µg

Tiamin

0.3 mg

Riboflavin

0.70 mg

Vitamin B12

0.42 µg

Folna kiselina

42.0 µg

Naziv brenda:
Bambi


Proizvođač:
Koncern „Bambi“ a.d.
Đure Đakovića bb, 12000 Požarevac
Republika Srbija
www.bambi.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Proizvedeno u Republici Srbiji.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže