Mogući alergeni
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Alergeni: moguće je prisustvo mleka u tragovima.
Čuvati na temperaturi do +25°C.
Način pripreme:
Priprema kod kuće: sadržaj kesice sipati u lončić. Polako mešajući dodati 100-120ml mleka (jedna šolja), sve dok smesa ne bude jednolična. Neka smesa prokuva. Mešajući kuvati na laganoj vatri najmanje pola minuta. Sipati u šolju i poslužiti. Savet više: ako želite gušću smesu dovoljno je da duže ključa, a ako želite ređu dodajte više mleka.
Priprema u kafiću: sadržaj kesice u lončiću dobro pomešati sa 100-120ml mleka. Zakuvati uz pomoć pare, sipati u šolju i poslužiti dok je čokolada vruća.
Priprema u mikrotalasnoj pećnici: u velikoj šolji rastopiti sadržaj kesice u 100-120ml mleka i kuvati 1 min. na otprilike 750 vati. Proveriti gustinu, ako je potrebno kuvati još 10-15 sekundi po šolji sve dok se ne dobije željena gustina.