17g / Aleva / 2543
stabilizator, zgušnjivač
zgušnjivač, punilac
mlečni šećer
hidroliza je enzimsko razlaganje biljnog ili životinjskog proteina u cilju dobijanja produkata za industrijsku upotrebu
pojačivač arome
pojačivač arome
zgušnjivač, stabilizator
ekstrakcija - izdvajanje i koncentrisanje određenih sastojaka iz biljnog ili životinjskog tkiva
oko 80% proteina kravljeg mleka je kazein
kiselina, antioksidantni sinergist, sekvestrant
mast iz mleka
pšenično brašno
palmino ulje
kuhinjska so
pekarski kvasac
Proizvod može da sadrži celer i slačicu.
Uputstvo: sadržaj kesice sipajte u šoljicu, dodajte 0,2l ključale vode, promešajte i ostavite da stoji 1-2 minuta.
Za 1 šolju.
Čuvati na suvom, tamnom mestu, na temperaturi do 25°C.
Prosečna nutritivna vrednost za 100g suvog proizvoda
Naziv nutrienta (jedinica mere) |
100g |
%RDI |
Energetska vrednost (kJ) |
1640 kJ |
19.52 % |
Energetska vrednost (cal) |
391 kcal |
19.55 % |
Masti |
14.5 g |
20.71 % |
od toga zasićene masne kiseline |
7.0 g |
35 % |
Ugljeni hidrati |
55.3 g |
21.27 % |
od toga šećeri |
14.0 g |
15.56 % |
Proteini |
7.3 g |
14.6 % |
So |
10.3 g |
171.67 % |
Naziv brenda:
Aleva
Proizvođač:
A.D. Prehrambena industrija "Aleva" Novi Kneževac
S. Miletića 15
Republika Srbija
www.aleva.rs
Pod-proizvođač:
Distributer:
Uvoznik:
Dodatne napomene:
Zemlja porekla: Republika Srbija.
Linkovi za originalne fotografije ambalaže:
1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3
Ambalažni simboli za vrstu ambalaže