Carnex-Riblja-pašteta-sa-povrćem


75g / Carnex / 2824

Carnex Riblja pašteta sa povrćem

Riblja pašteta od povrća i slatkovodne ribe. Sterilisana konzerva. Posno. Bez konzervansa.


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

koncentrat je forma supstance kod koje je najveći deo bazične komponente (najčešće voda) uklonjen

obrađene eušeuma alge - zgušnjivač, sredstvo za želiranje, stabilizator

  • Supa

  • Meso slatkovodne ribe (27,5%)

  • Delimično hidrogenizovana biljna mast

  • Suncokretovo ulje

  • Povrće (5,5%): paprika, mrkva, crni luk

  • Koncentrat paradajza (2,5%)

  • Belančevinasti proizvodi od soje

  • Kuhinjska so

  • Stabilizator (E407a)

  • Začini i ekstrakti začina

Čuvati na temperaturi do 25°C.

Ako je ambalaža probušena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1363.3 kJ

16.23 %

Energetska vrednost (cal)

330.3 kcal

16.52 %

Masti

32.2 g

46 %

od toga zasićene masne kiseline

8.8 g

44 %

Ugljeni hidrati

3.3 g

1.27 %

od toga šećeri

0.7 g

0.78 %

Proteini

6.9 g

13.8 %

So

1.1 g

18.33 %

Naziv brenda:
Carnex


Proizvođač:
CARNEX d.o.o. Industrija mesa
ul. Kulski put 26; Sedište proizvođača: Vrbas
Republika Srbija
www.carnex.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže