Rice-cacao


80g / Morar / 1395

Rice cacao

Moki

Kakao krem tabla sa rižom


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

  • Šećer

  • Hidrogenizovana biljna mast

  • Ekspandirani pirinač (min 10%)

  • Obrano mleko u prahu

  • Nemasni kakao prah

  • Sojino brašno

  • Zamena za mleko u prahu:

  • obrano mleko u prahu

  • surutka u prahu

  • sojino brašno

  • prirodno biljno ulje i mlečna mast

  • Emulgatori sojin lecitin i (E476)

  • Arome

Kakao krem sadrži najmanje 5% suvih nemasnih kakao-delova i najmanje 5% bezmasne suve materije mleka.

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu, udaljeno od proizvoda čije mirise može poprimiti.

 

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Naziv brenda:
Morar


Proizvođač:
SZPTR "MORAR"
Miloša Velikog 41, 23300 Kikinda
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže