Rižita


35g / Amoretti / 1850

Rižita

Kakao krem tabla sa rižom

Kakao krem proizvod sa rižom


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

lecitini - antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

  • Šećer

  • Hidrogenizovana biljna mast

  • Riža-ekspandirani pirinač (min. 10%)

  • Kakao prah

  • Obrano mleko u prahu

  • Supstitut mleka u prahu

  • Sojino brašno

  • Kakao maslac

  • Emulgatori (E322, E476)

  • Aroma

Proizvod sadrži soju i mleko.

Kakao krem masa sadrži: min. 5% bezmasnih suvih kakao delova i min 6% bezmasne suve materije mleka.

Čuvati na suvom i hladnom mestu.

 

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1858 kJ

22.12 %

Energetska vrednost (cal)

443 kcal

22.15 %

Masti

33.5 g

47.86 %

Ugljeni hidrati

40.47 g

15.57 %

od toga šećeri

37.57 g

41.74 %

Proteini

6.26 g

12.52 %

Naziv brenda:
Amoretti


Proizvođač:
"PLAVI KAMEN" DOO
Industrijski blok 9, 17500 Vranje
Republika Srbija
www.amoretti.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže