35g / Amoretti / 1850
hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.
lecitini - antioksidans, emulgator
poliglicerolpoliricinoleat - emulgator
Proizvod sadrži soju i mleko.
Kakao krem masa sadrži: min. 5% bezmasnih suvih kakao delova i min 6% bezmasne suve materije mleka.
Čuvati na suvom i hladnom mestu.
Naziv nutrienta (jedinica mere) |
100g |
%RDI |
Energetska vrednost (kJ) |
1858 kJ |
22.12 % |
Energetska vrednost (cal) |
443 kcal |
22.15 % |
Masti |
33.5 g |
47.86 % |
Ugljeni hidrati |
40.47 g |
15.57 % |
od toga šećeri |
37.57 g |
41.74 % |
Proteini |
6.26 g |
12.52 % |
Naziv brenda:
Amoretti
Proizvođač:
"PLAVI KAMEN" DOO
Industrijski blok 9, 17500 Vranje
Republika Srbija
www.amoretti.rs
Pod-proizvođač:
Distributer:
Uvoznik:
Linkovi za originalne fotografije ambalaže:
1 - slika ambalaže 1
Ambalažni simboli za vrstu ambalaže