Carnex-Selection-Pašteta


95g / Carnex / 667

Carnex Selection Pašteta

Kokošija pašteta fino usitnjena

Sterilisane konzerve od mesa. Kobasice u konzervi. Bez aditiva.


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

oko 80% proteina kravljeg mleka je kazein

složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina

glukoza (grožđani šećer)

  • Voda

  • Meso kokošijih grudi (19,5%)

  • Kokošije meso bataka (14,5%)

  • Suncokretovo ulje

  • Delimično hidrogenizovana biljna mast

  • Kokošija jetra i srce

  • Mlečne belančevine

  • Kukuruzni skrob

  • Belančevinasti proizvodi od soje

  • Kuhinjska so

  • Povrće (crni luk)

  • Začini

  • Dekstroza

  • Prirodna aroma

Čuvati na temperaturi do 25°C.

Ako je ambalaža probušena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv.

Sadržaj ukupnih proteina minimum 8%.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1091.3 kJ

12.99 %

Energetska vrednost (cal)

263.7 kcal

13.19 %

Masti

23.6 g

33.71 %

Ugljeni hidrati

2.5 g

0.96 %

Proteini

10.3 g

20.6 %

Naziv brenda:
Carnex


Proizvođač:
CARNEX d.o.o. Industrija mesa
ul. Kulski put 26; Sedište proizvođača: Vrbas
Republika Srbija
www.carnex.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3
4 - slika ambalaže 4
5 - slika ambalaže 5

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže