95g / Carnex / 667
hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.
oko 80% proteina kravljeg mleka je kazein
složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina
glukoza (grožđani šećer)
Čuvati na temperaturi do 25°C.
Ako je ambalaža probušena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv.
Sadržaj ukupnih proteina minimum 8%.
Naziv nutrienta (jedinica mere) |
100g |
%RDI |
Energetska vrednost (kJ) |
1091.3 kJ |
12.99 % |
Energetska vrednost (cal) |
263.7 kcal |
13.19 % |
Masti |
23.6 g |
33.71 % |
Ugljeni hidrati |
2.5 g |
0.96 % |
Proteini |
10.3 g |
20.6 % |
Naziv brenda:
Carnex
Proizvođač:
CARNEX d.o.o. Industrija mesa
ul. Kulski put 26; Sedište proizvođača: Vrbas
Republika Srbija
www.carnex.rs
Pod-proizvođač:
Distributer:
Uvoznik:
Dodatne napomene:
Zemlja porekla: Republika Srbija.
Linkovi za originalne fotografije ambalaže:
1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3
4 - slika ambalaže 4
5 - slika ambalaže 5
Ambalažni simboli za vrstu ambalaže