Simka-Choco-fil


200g / Industrija hrane "Dunja" / 348

Simka Choco fil

za torte i kolače

Kakao proizvod za prelivanje


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

aroma - ekstrakt vanile

  • Šećer

  • Hidrogenizovana biljna mast

  • Kakao prah

  • Emulgator (sojin lecitin)

  • Vanilin

Bezmasna suva materija kakao delova min. 5%.

Proizvod može sadržati tragove lešnika, badema, žitarica i mleka.

Čuvati na suvom i hladnom mestu (15°C - 18°C).

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2281 kJ

27.15 %

Energetska vrednost (cal)

547 kcal

27.35 %

Masti

35 g

50 %

Ugljeni hidrati

51 g

19.62 %

Proteini

7 g

14 %

Naziv brenda:
Industrija hrane "Dunja"


Proizvođač:
Industrija hrane "Dunja" d.o.o.
Bulevar Milutina Milankovića 1c, Beograd - Fabrika čokolade "SIMKA", Omladinskih brigada bb, Vranje
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže