Simka


90g / Industrija hrane "Dunja" / 924

Simka

Jagoda

Kakao krem proizvod punjen kremom jagode


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

aroma - ekstrakt vanile

kiselina, antioksidantni sinergist, sekvestrant

cvekla crvena, betanin - boja

  • Kakao krem masa (65%):

  • šećer

  • hidrogenizovana biljna mast

  • mleko u prahu

  • kakao prah

  • kakao masa

  • emulgator (sojin lecitin)

  • vanilin

  • Krem jagode (35%):

  • šećer

  • hidrogenizovana biljna mast

  • mleko u prahu

  • surutka u prahu

  • emulgator (sojin lecitin)

  • limunska kiselina

  • askorbinska kiselina

  • aroma jagode

  • prirodna boja (E162)

  • jagoda u prahu (0,1%)

Alergen info: Sadrži mleko i proizvod od soje.

Može sadržati tragove lešnika, badema i žitarica.

Ukupne bezmasne suve materije mleka min. 5%, suvih nemasnih kakao delova min. 5%.

Čuvati na suvom i hladnom mestu (15°C-18°C).

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2290 kJ

27.26 %

Energetska vrednost (cal)

547 kcal

27.35 %

Masti

33.83 g

48.33 %

Ugljeni hidrati

60.37 g

23.22 %

Proteini

3.73 g

7.46 %

Naziv brenda:
Industrija hrane "Dunja"


Proizvođač:
Industrija hrane "Dunja" d.o.o.
Bulevar Milutina Milankovića 1c, Beograd - Fabrika čokolade "SIMKA", Omladinskih brigada bb, Vranje
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže