Carnex-Smazalice-


50g / Carnex / 647

Carnex Smazalice

Pileća pašteta

Pileća pašteta fino usitnjena. Sterilisane konzerve od mesa. Kobasice u konzervi.


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina

glukoza (grožđani šećer)

hidroliza je enzimsko razlaganje biljnog ili životinjskog proteina u cilju dobijanja produkata za industrijsku upotrebu

oko 80% proteina kravljeg mleka je kazein

  • Voda

  • Meso pilećih grudi (14,5%)

  • Pileće meso bataka i karabataka (14,5%)

  • Suncokretovo ulje

  • Pileća jetra i srce

  • Delimično hidrogenizovana biljna mast

  • Mlečne belančevine

  • Kukuruzni skrob

  • Belančevinasti proizvodi od soje

  • Kuhinjska so

  • Povrće (crni luk)

  • Začini i ekstrakti začina

  • Dekstroza

  • Hidrolizovan protein povrća

  • Prirodna aroma

Ako je ambalaža probušena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv.

Čuvati na temperaturi do 25°C.

Sadržaj ukupnih proteina minimum 8%.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1074.4 kJ

12.79 %

Energetska vrednost (cal)

259.7 kcal

12.99 %

Masti

23.5 g

33.57 %

Ugljeni hidrati

2.3 g

0.88 %

Proteini

9.8 g

19.6 %

Naziv brenda:
Carnex


Proizvođač:
Carnex d.o.o. Industrija mesa
Ul. Kulski put 26; Sedište proizvođača: Vrbas
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže