Srpska-kobasica


290g / Zlatiborac / 522

Srpska kobasica

Zlatiborac Modern Selection

Grubo usitnjene barene kobasice. Vakuumirani proizvod.


difosfati - emulgator, emulgujuća so, regulator kiselosti, stabilizator, sredstvo za dizanje testa, sekvestrant, humektant

trifosfati - regulator kiselosti, sekvestrant, zgušnjivač

glukoza (grožđani šećer)

obrađene eušeuma alge - zgušnjivač, sredstvo za želiranje, stabilizator

natrijum-askorbat - antioksidans

natrijum-eritorbat (izoaskorbinska kiselina) - antioksidans

natrijum-acetati - konzervans, regulator kiselosti, sekvestrant

natrijum-nitrit - konzervans

mononatrijum-glutaminat - pojačivač arome

košenila, karminska kiselina, karmin - boja

  • Svinjsko meso

  • Svinjsko masno tkivo

  • Voda

  • Kuhinjska so

  • Začini

  • Emulgatori (E450, E451)

  • Dekstroza

  • Stabilizator (E407a)

  • Antioksidansi (E301, E316)

  • Regulator kiselosti (E262)

  • Konzervans (E250)

  • Pojačivač ukusa (E621)

  • Boja (E120)

  • Arome

  • Senf

Proizvod može da sadrži soju u tragovima.

Priprema: kuvati ili peći 7 minuta.

Čuvati na temperaturi od 0 do 4°C.

Sadržaj proteina mesa u proizvodu najmanje 12%.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1182.65 kJ

14.08 %

Energetska vrednost (cal)

285.21 kcal

14.26 %

Masti

23.41 g

33.44 %

od toga zasićene masne kiseline

8.54 g

42.7 %

Ugljeni hidrati

1.95 g

0.75 %

od toga šećeri

0.3 g

0.33 %

Proteini

16.68 g

33.36 %

So

2.18 g

36.33 %

Naziv brenda:
Zlatiborac


Proizvođač:
"Zlatiborac" d.o.o. Beograd
Mojkovačka 58
Republika Srbija
www.zlatiborac.com

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3
4 - slika ambalaže 4

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže