Suvi-svinjski-but


80g / Zlatiborac / 1556

Suvi svinjski but

Zlatiborac Specijalna selekcija 1885

Suvomesnati (trajni) proizvod. Naresci u zaštitnoj atmosferi.


natrijum-nitrit - konzervans

  • Svinjsko meso I kategorije

  • Kuhinjska so

  • Začini

  • Šećer

  • Konzervans (E250)

Čuvati na temperaturi od 0 do +7°C.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1472.9 kJ

17.53 %

Energetska vrednost (cal)

354.6 kcal

17.73 %

Masti

27.25 g

38.93 %

od toga zasićene masne kiseline

10.20 g

51 %

Ugljeni hidrati

0.10 g

0.04 %

od toga šećeri

0.10 g

0.11 %

Proteini

27.25 g

54.5 %

So

4.66 g

77.67 %

Naziv brenda:
Zlatiborac


Proizvođač:
"Zlatiborac" d.o.o. Beograd
Mojkovačka 58
Republika Srbija
www.zlatiborac.com

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Proizvođač i izvoznik: "Zlatiborac" d.o.o. Beograd

Proizvedeno u Srbiji.

Šest generacija porodice Stojanović iz zlatiborskog sela Mačkat više od 120 godina usavršava majstorsko umeće pripreme tradicionalnih suvomesnatih specijaliteta.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže