Sweet


38g / Štark / 2043

Sweet

Kikirix

Krem proizvod sa kikiriki filom (16%) i posipom kikirikija (8%)


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

zaslađivač, humektant, zgušnjivač, sekvestrant, stabilizator, emulgator, sredstvo za povećanje zapremine

zaslađivač

antioksidans, emulgator

amonijum-karbonati - regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa

  • Šećer

  • Hidrogenizovana biljna mast (sojina i palmina)

  • Pšenično brašno

  • Drobljeni kikiriki (8%)

  • Obrano mleko u prahu

  • Humektant (sorbitol)

  • Kikiriki pasta (5%)

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem masti

  • Punomasno mleko u prahu

  • Biljna mast (palmina, kokosova, suncokretova)

  • Glukozni sirup

  • Emulgator (sojin lecitin)

  • Kuhinjska so

  • Sredstvo za dizanje testa (E503)

  • Arome

Proizvod može da sadrži tragove lešnika.

Kakao krem sadrži: min 6% suvih nemasnih kakao delova, min. 5% bezmasne suve materije mleka, min. 32% ukupne masti.

Čuvati na suvom mestu min. 15°C, max. 20°C.

 

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2181 kJ

25.96 %

Energetska vrednost (cal)

522 kcal

26.1 %

Masti

30.0 g

42.86 %

od toga zasićene masne kiseline

10.0 g

50 %

Ugljeni hidrati

54.0 g

20.77 %

od toga šećeri

35.0 g

38.89 %

Proteini

9.0 g

18 %

So

0.4 g

6.67 %

Naziv brenda:
Štark


Proizvođač:
Soko Štark d.o.o. Beograd
Bulevar Peka Dapčevića 29, 11010 Beograd
Republika Srbija
www.stark.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže