Sweet


38g / Štark / 551

Sweet

Mlečni fil i lešnik

Krem proizvod sa mlečnim filom (18%) i posipom lešnika (10%)


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

zaslađivač, humektant, zgušnjivač, sekvestrant, stabilizator, emulgator, sredstvo za povećanje zapremine

zgušnjivač, punilac

zaslađivač

antioksidans, emulgator

amonijum-karbonati - regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa

  • Šećer

  • Hidrogenizovana biljna mast (sojina i palmina)

  • Pšenično brašno

  • Lešnik (10%)

  • Humektant (sorbitol)

  • Obrano mleko u prahu (6%)

  • Biljna mast (palmina, kokosova, suncokretova)

  • Punomasno mleko u prahu (4,8%)

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem masti

  • Kakao maslac

  • Jogurt u prahu (0,7%)

  • Maltodekstrin

  • Glukozni sirup

  • Emulgator (sojin lecitin)

  • Sredstvo za dizanje testa (E503)

  • Kuhinjska so

  • Aroma

Proizvod može da sadrži tragove kikirikija.

Kakao krem sadrži: min. 6% suvih nemasnih kakao delova, min. 5% bezmasne suve materije mleka, min. 32% ukupne masti.

Čuvati na suvom mestu.

min. 15°C / 59°F, max. 20°C / 68°F

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2221 kJ

26.44 %

Energetska vrednost (cal)

531 kcal

26.55 %

Masti

30.6 g

43.71 %

od toga zasićene masne kiseline

10.9 g

54.5 %

Ugljeni hidrati

56.0 g

21.54 %

od toga šećeri

41.0 g

45.56 %

Proteini

8.0 g

16 %

So

0.12 g

2 %

Naziv brenda:
Štark


Proizvođač:
Soko Štark d.o.o. Beograd
Bulevar Peka Dapčevića 29, 11010 Beograd
Republika Srbija
www.stark.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže