Takovo-Eurocrem-SL-Technology


150g / Swisslion / 429

Takovo Eurocrem SL Technology

Mleko, lešnik, kakao

Mešavina mlečnog (50%) i kakao krem proizvoda (50%)


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

  • Šećer

  • Jestivo rafinisano suncokretovo ulje

  • Biljna mast (potpuno hidrogenizovana (palmina koštica) i palmina mast)

  • Mlečni proizvod (10,8%):

  • obrano mleko u prahu

  • surutka u prahu

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao masti (4%)

  • Lešnik pasta (3%)

  • Emulgator sojin lecitin

  • Arome

Čuvati na temperaturi oko 20°C bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti.

Trans masne kiseline max. 0,15g

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2324.5 kJ

27.67 %

Energetska vrednost (cal)

556.5 kcal

27.83 %

Masti

32.5 g

46.43 %

od toga zasićene masne kiseline

9.5 g

47.5 %

Ugljeni hidrati

61.5 g

23.65 %

od toga šećeri

58 g

64.44 %

Proteini

4.5 g

9 %

So

0.1 g

1.67 %

Naziv brenda:
Swisslion


Proizvođač:
"Swisslion" d.o.o. Prehrambena industrija Trebinje
ul. Nikšićki put bb, 89101 Trebinje
Bosna i Hercegovina

 

Zemlja uvoza:
Bosna i Hercegovina

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:
"Swisslion" d.o.o.
Vaska Pope 4, 11040 Beograd
Republika Srbija

 

Dodatne napomene:

Proizvedeno po originalnoj tehnologiji SL Tehnologiji.

Zemlja porekla: Bosna i Hercegovina.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3
4 - slika ambalaže 4
5 - slika ambalaže 5

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže