Takovo-Eurocrem-SL-Technology


300g / Swisslion / 88

Takovo Eurocrem SL Technology

Mleko, lešnik, kakao

Miks mlečnog (50%) i kakao (50%) krem proizvoda. Mazivi krem proizvod.


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

  • Šećer

  • Suncokretovo biljno ulje

  • Potpuno hidrogenizovana palmina mast

  • Obrano mleko u prahu (8,5%)

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao masti (4%)

  • Lešnik (3%)

  • Surutka u prahu

  • Emulgator sojin lecitin

  • Arome

Čuvati na temperaturi oko 20ºC bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2270.5 kJ

27.03 %

Energetska vrednost (cal)

543.5 kcal

27.18 %

Masti

31.5 g

45 %

od toga zasićene masne kiseline

12.8 g

64 %

Ugljeni hidrati

58.5 g

22.5 %

od toga šećeri

51 g

56.67 %

Proteini

6.5 g

13 %

So

0.13 g

2.17 %

Naziv brenda:
Swisslion


Proizvođač:
"Swisslion" d.o.o. Prehrambena industrija
ul. Vaska Pope br. 4, 11040 Beograd; Proizvedeno u Gornjem Milanovcu, ul. Radovana Grkovića bb, Gornji Milanovac
Republika Srbija
www.swisslion-takovo.com

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Proizvedeno po originalnoj tehnologiji SL Technology.

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže