...

Unijapak Puding

ukus karamel

Prašak za puding ukus karamel

40g


Mogući alergeni

Sertifikati

Izdvojeni sastojci

Nutritivna tabela

Dete
Tinejdzer
Žensko
Muško
Sportista
2014 kJ Energetska vrednost (kJ) 60% RDI
2014 kJ Energetska vrednost (cal) 60% RDI
2014 kJ Masti 60% RDI
2014 kJ zasićene masne kiseline 60% RDI
2014 kJ Ugljeni hidrati 60% RDI
2014 kJ od toga šećeri 60% RDI
2014 kJ Vlakna 60% RDI
2014 kJ Proteini 60% RDI
2014 kJ So 60% RDI

Mikronutrijenti (100g)

Mikronutrient Vrednost

Sastojci

Alergen info: Moguće prisustvo mleka u prahu u tragovima.

Uputstvo za pripremanje: Prašak za puding izmešati sa 3 kašike šećera. U posudi izmešati 5 kašika mleka sa mešavinom za puding i šećerom. Ostatak od 1/2 litra mleka staviti na vatru da uzavri, a zatim uliti razmućeni prašak za puding i mešati na vatri dok se ne zgusne. Vrelu masu pudinga razliti u vlažne posude i ostaviti da se ohladi. Ohlađeni puding možete dekorisati svežim ili kandiranim voćem, šlagom, čokoladom i dr.

Pripremljen proizvod može stajati najviše dva dana u frižideru.

Dodatne informacije

Herba Svet Partner
Carozang Partner