Mogući alergeni
Sertifikati
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Alergen info: Moguće prisustvo mleka u prahu u tragovima.
Uputstvo za pripremanje: Prašak za puding izmešati sa 3 kašike šećera. U posudi izmešati 5 kašika mleka sa mešavinom za puding i šećerom. Ostatak od 1/2 litra mleka staviti na vatru da uzavri, a zatim uliti razmućeni prašak za puding i mešati na vatri dok se ne zgusne. Vrelu masu pudinga razliti u vlažne posude i ostaviti da se ohladi. Ohlađeni puding možete dekorisati svežim ili kandiranim voćem, šlagom, čokoladom i dr.
Pripremljen proizvod može stajati najviše dva dana u frižideru.