Mogući alergeni
Upozorenja
Sertifikati
2014 kJ
Energetska vrednost (kJ)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Energetska vrednost (cal)
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Masti
60% RDI
|
|||
2014 kJ
zasićene masne kiseline
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Ugljeni hidrati
60% RDI
|
|||
2014 kJ
od toga šećeri
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Vlakna
60% RDI
|
|||
2014 kJ
Proteini
60% RDI
|
|||
2014 kJ
So
60% RDI
|
Mikronutrient | Vrednost |
---|
Boja (E102/ E122/ E124) može nepovoljno da utiče na aktivnost i pažnju kod dece.
Alergen info: Moguće prisustvo mleka u prahu u tragovima.
Uputstvo za pripremanje: Pripremite 400ml mleka. Odmerite 100ml hladnog mleka, dodajte sadržaj kesice (40g) i mešajte dok masa ne postane glatka. Preostalu količinu mleka zasladite sa 2-3 kašike šećera (40-60g) i zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre, umešajte pripremljenu masu i kuvajte 2 minuta uz neprestano mešanje. Vrelu masu sipajte u vlažne posude i ostavite da se puding stegne i ohladi. Ohlađeni puding možete dekorisati svežim ili kandiranim voćem, šlagom, čokoladom i dr.
Pripremljen proizvod može stajati najviše dva dana u frižideru.