Vincinni-4-mini-rolls


120g / Makprogres / 2396

Vincinni 4 mini rolls

chocolate

Masni biskvit punjen kakao kremom (20%), preliven kakao prelivom (20%)


zaslađivač

složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina

emulgator, stabilizator, sekvestrant

emulgator, emulgujuća so, regulator kiselosti, stabilizator, sredstvo za dizanje testa, sekvestrant, humektant

regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja

konzervans

glukoza (grožđani šećer)

emulgator, stabilizator, sekvestrant

antioksidans, emulgator

kiselina, antioksidantni sinergist, sekvestrant

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

  • Testo (60%):

  • pšenično brašno

  • šećer

  • celo jaje u prahu

  • glukozni sirup

  • pšenični skrob

  • sojino brašno

  • surutka u prahu

  • emulgatori (mono i digliceridi masnih kiselina, poliglicerolni estri masnih kiselina)

  • sredstva za dizanje testa (dinatrijum difosfat, natrijum hidrogen karbonat)

  • kuhinjska so

  • konzervans (kalijum sorbat)

  • Punjenje (20%):

  • biljna mast (palmino ulje)

  • glukozni sirup

  • šećer

  • dekstroza

  • kakao prah (5%)

  • emulgatori (mono- i digliceridi masnih kiselina)

  • sojin lecitin

  • aroma (čokolada)

  • regulator kiselosti (limunska kiselina)

  • Kakao preliv (20%):

  • šećer

  • biljna mast (potpuno hidrogenizovana biljna mast (palme, soje i uljane repice))

  • kakao u prahu (min. 15%)

  • emulgator (sojin lecitin)

  • aroma (vanila)

Može sadržati tragove lešnika.

Čuvati na hladnom i suvom mestu.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2060 kJ

24.52 %

Energetska vrednost (cal)

493 kcal

24.65 %

Masti

26.2 g

37.43 %

od toga zasićene masne kiseline

14.6 g

73 %

Ugljeni hidrati

59.1 g

22.73 %

od toga šećeri

41.9 g

46.56 %

Vlakna

2.2 g

36.67 %

Proteini

4.0 g

8 %

So

0.12 g

2 %

Naziv brenda:
Makprogres


Proizvođač:
Makprogres doo
Ilindenska bb, 2310 Vinica
Republika Makedonija
www.markprogres.com.mk

 

Zemlja uvoza:
Makedonija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:
Kozmetik Plus d.o.o.
Bulevar Svetog Cara Konstantina 82-84, 18000 Niš
Republika Srbija

 

Dodatne napomene:

Proizvedeno u Makedoniji.

www.vincinni.com

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže