Vincinni


300g / Makprogres / 573

Vincinni

chocolate - assorted

Masni biskvit punjen kremom ukusa mešanog voća 15% i nadevom od mešanog voća 5%, preliven kakao prelivom 20%


zaslađivač

emulgator, stabilizator, sekvestrant

antioksidans, emulgator

emulgator, emulgujuća so, regulator kiselosti, stabilizator, sredstvo za dizanje testa, sekvestrant, humektant

regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja

konzervans

glukoza (grožđani šećer)

emulgator, stabilizator, sekvestrant

kiselina, antioksidantni sinergist, sekvestrant

sredstvo za želiranje, zgušnjivač, stabilizator, sredstvo za glaziranje

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

složeni ugljeni hidrat, predstavlja smešu dva polisaharida: amiloze i amilopektina

  • Masno biskvitno testo (60%):

  • pšenično brašno

  • šećer

  • jaje u prahu

  • glukozni sirup

  • pšenični skrob

  • sojino brašno

  • surutka u prahu

  • palmino ulje

  • emulgator (mono- i digliceridi masnih kiselina, poliglicerolni estri masnih kiselina, sojin lecitin)

  • sredstvo za dizanje testa (dinatrijum difosfat, natrijum hidrogenkarbonat)

  • konzervans (kalijum sorbat)

  • kuhinjska so

  • Punjenje (15%):

  • biljna mast (palmino ulje)

  • šećer

  • glukozni sirup

  • dekstroza

  • emulgator (mono i digliceridi masnih kiselina, sojin lecitin)

  • regulator kiselosti (limunska kiselina)

  • aroma (mešano voće)

  • Nadev od mešanog voća (5%):

  • šećer

  • voće (35%): jabuka (16%), višnja (10%), breskva (9%)

  • glukozni sirup

  • regulator kiselosti (limunska kiselina)

  • sredstvo za želiranje (pektin)

  • Kakao preliv (20%):

  • biljna mast: hidrogenizovana biljna mast (soja, palma i uljana repica)

  • šećer

  • kakao prah (min. 15%)

  • obrano mleko u prahu

  • emulgator (sojin lecitin)

  • arome (čokolada i vanila)

Može da sadrži tragove lešnika.

Kakao preliv može da sadrži min. 11% kakao delova.

Čuvati na hladnom i suvom mestu.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1740 kJ

20.71 %

Energetska vrednost (cal)

414 kcal

20.7 %

Masti

15 g

21.43 %

od toga zasićene masne kiseline

9 g

45 %

Ugljeni hidrati

62 g

23.85 %

od toga šećeri

40 g

44.44 %

Vlakna

1.5 g

25 %

Proteini

7 g

14 %

So

0.65 g

10.83 %

Naziv brenda:
Makprogres


Proizvođač:
Makprogres doo
Ilindenska bb, 2310 Vinica
Republika Makedonija
www.markprogres.com.mk

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Proizvedeno u Makedoniji.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže