Waltz-Blok


45g / Ćatić company / 1220

Waltz Blok

Mešavina mlečnog i kakao krem proizvoda


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

  • Šećer

  • Hidrogenizovana biljna mast (suncokret, palma)

  • Obrano mleko u prahu (min. 7,5% bezmasne suve materije mleka)

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao maslaca (min. 4% suvih nemasnih kakao delova)

  • Lešnik (min. 3%)

  • Sojino brašno

  • Emulgator: sojin lecitin

  • Arome

Čuvati na temperaturi oko 20°C.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2183 kJ

25.99 %

Energetska vrednost (cal)

523 kcal

26.15 %

Masti

31.1 g

44.43 %

od toga zasićene masne kiseline

7.87 g

39.35 %

Ugljeni hidrati

59.5 g

22.88 %

od toga šećeri

58.41 g

64.9 %

Proteini

5.8 g

11.6 %

So

0.216 g

3.6 %

Naziv brenda:
Ćatić company


Proizvođač:
"Ćatić company" DOO
Ivanje bb, 31300 Prijepolje
Republika Srbija
www.catic.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Proizvedeno u skladu sa HACCP, HALAL, EN ISO 22000 i ISO 9001.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže