Waltz-cream


250g / Ćatić company / 2907

Waltz cream

Waltz

Mešavina mlečnog i kakao krem proizvoda


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

  • Šećer

  • Biljno ulje

  • Delimično hidrogenizovana biljna mast (suncokret, palma u promenjivim udelima)

  • Obrano mleko u prahu (min. 8,5% bezmasne suve materije mleka)

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao maslaca (min. 2,5% suvih nemasnih kakao delova)

  • Surutka u prahu

  • Lešnik (3%)

  • Sojino brašno

  • Čokolada u prahu (1%)

  • Emulgator: sojin lecitin

  • Arome

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2350 kJ

27.98 %

Energetska vrednost (cal)

560 kcal

28 %

Masti

34.2 g

48.86 %

od toga zasićene masne kiseline

5.8 g

29 %

Ugljeni hidrati

58.7 g

22.58 %

od toga šećeri

52.2 g

58 %

Proteini

5.1 g

10.2 %

So

0.10 g

1.67 %

Naziv brenda:
Ćatić company


Proizvođač:
"Ćatić company" DOO
Ivanje bb, 31300 Prijepolje
Republika Srbija
www.catic.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2
3 - slika ambalaže 3
4 - slika ambalaže 4
5 - slika ambalaže 5
6 - slika ambalaže 6

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže