YoYo-Riža


80g / Banat / 119

YoYo Riža

po originalnoj Banat recepturi

Kakao krem proizvod sa ekspandiranim pirinčem


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

poliglicerolpoliricinoleat - emulgator

  • Šećer

  • Delimično hidrogenizovana biljna mast (sojina)

  • Surutka u prahu

  • Ekspandirani pirinač (min. 7%)

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao maslaca

  • Punomasno mleko u prahu

  • Obezmašćeno sojino brašno

  • Emulgatori (sojin lecitin, E476)

  • Aroma

  • So

Kakao krem masa sadrži bezmasne suve materije kakao delova min. 5%, bezmasne suve materije mleka min. 12%.

Može da sadrži u tragovima jezgrasto voće, kikiriki i pšenicu.

Čuvati na temperaturi od 15 do 20ºC, na suvom mestu.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2143 kJ

25.51 %

Energetska vrednost (cal)

513 kcal

25.65 %

Masti

28.1 g

40.14 %

od toga zasićene masne kiseline

7.0 g

35 %

Ugljeni hidrati

57.0 g

21.92 %

od toga šećeri

51.0 g

56.67 %

Proteini

7.8 g

15.6 %

So

0.2 g

3.33 %

Naziv brenda:
Banat


Proizvođač:
Banat 1894 d.o.o. Vršac
Stepe Stepanovića 6, Vršac
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže