Za-Za


25g / Štark / 821

Za-Za

Krem desert preliven kakao kremom

Krem desert preliven kakao kremom (47%)


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

zaslađivač

hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

zaslađivač, humektant, zgušnjivač, sekvestrant, stabilizator, emulgator, sredstvo za povećanje zapremine

antioksidans, emulgator

natrijum-karbonati - regulator kiselosti, sredstvo za dizanje testa, sredstvo protiv zgrudvavanja

  • Šećer

  • Delimično hidrogenizovana biljna mast (palmina i sojina)

  • Pšenično brašno

  • Kikiriki (7%)

  • Glukozni sirup

  • Obrano mleko u prahu

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem masti

  • Punomasno mleko u prahu

  • Delimično hidrogenizovana biljna mast (sojino ulje i palmina)

  • Humektant (sorbitol)

  • Emulgator (sojin lecitin)

  • Kuhinjska so

  • Sredstvo za dizanje testa (E500)

  • Arome

Proizvod može da sadrži tragove jezgrastog voća.

Kakao krem sadrži: min. 6% suvih nemasnih kakao delova, min. 5% bezmasne suve materije mleka, min. 32% ukupne masti.

Čuvati na suvom mestu.

min. 15°C / 59°F; max. 20°C / 68°F

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2157 kJ

25.68 %

Energetska vrednost (cal)

516 kcal

25.8 %

Masti

28.3 g

40.43 %

od toga zasićene masne kiseline

7.5 g

37.5 %

Ugljeni hidrati

58.1 g

22.35 %

od toga šećeri

37.5 g

41.67 %

Proteini

7.1 g

14.2 %

So

0.075 g

1.25 %

Naziv brenda:
Štark


Proizvođač:
Soko Štark d.o.o. Beograd
Bulevar Peka Dapčevića 29, 11010 Beograd
Republika Srbija
www.stark.rs

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Zemlja porekla: Republika Srbija.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1
2 - slika ambalaže 2

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže