Zlatiborac-Čajna-kobasica


100g / Zlatiborac / 850

Zlatiborac Čajna kobasica

Fermentisana suva kobasica / Fermentisana suva trajna kobasica. Naresci u zaštitnoj atmosferi.


mikrobiološka kultura (bakterija)

natrijum-nitrit - konzervans

  • Svinjsko meso

  • Čvrsto masno tkivo

  • Kuhinjska so

  • Začini

  • Šećeri

  • Antioksidans askorbinska kiselina

  • Starter kulture

  • Konzervans (E250)

Čuvati na temperaturi od 0°C do +7°C.

Sadržaj proteina mesa najmanje 20%.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1989 kJ

23.68 %

Energetska vrednost (cal)

480.3 kcal

24.02 %

Masti

41.45 g

59.21 %

od toga zasićene masne kiseline

16.02 g

80.1 %

Ugljeni hidrati

0.19 g

0.07 %

od toga šećeri

0.19 g

0.21 %

Proteini

26.62 g

53.24 %

So

4.05 g

67.5 %

Naziv brenda:
Zlatiborac


Proizvođač:
"Zlatiborac" d.o.o. Beograd
Mojkovačka 58, Beograd
Republika Srbija

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Proizvedeno u Republici Srbiji.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže