Eurocrem


20g / Swisslion / 942

Eurocrem

Blok

Miks kakao i mlečnog krem proizvoda – krem tabla


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

  • Šećer

  • Potpuno hidrogenizovana palmina mast

  • Obrano mleko u prahu (12,5%)

  • Kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao masti (6%)

  • Lešnik (3%)

  • Surutka u prahu

  • Suncokretovo biljno ulje

  • Emulgator sojin lecitin

  • Arome

Proizvod se sastoji od 67% kakao i 33% mlečnog krem proizvoda. 

 

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

2250.5 kJ

26.79 %

Energetska vrednost (cal)

538.5 kcal

26.93 %

Masti

30.5 g

43.57 %

Ugljeni hidrati

59.0 g

22.69 %

Proteini

7.0 g

14 %

Naziv brenda:
Swisslion


Proizvođač:
"Swisslion" d.o.o. Beograd
Vaska Pope 4, 11040 Beograd
Republika Srbija
www.swisslion-takovo.com

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:



 

Dodatne napomene:

Proizvedeno u Gornjem Milanovcu, ul. Radovana Grkovića bb.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže