Green-line


35g / Tekmar / 2366

Green line

Plum probiotic

Desert na bazi žita sa suvom šljivom (13%) i prelivom od jogurta (20%) sa dodatkom kultura mikroorganizama Lactobacillus acidobacillus, Lactobacillus plantarum, Difidobacterium lactis, Streptococcus thermophillius


hidrogenizacija - tehnološki (industrijski) postupak prevođenja tečnih ulja u čvrste masti ("očvršćavanje" ulja) na visokim temperaturama, zagrejanim vodonikom, pomoću metalnih katalizatora pri čemu se dobijaju manje kvarljivi, stabilniji proizvodi; u zavisnosti od željene čvrstoće proizvoda, može biti potpuna ili delimična; nehidrogenizovana ulja imaju u mnogo većoj meri zadržana prirodna svojstva u odnosu na hidrogenizovana.

antioksidans, emulgator

zaslađivač

zaslađivač

emulgator, stabilizator, sekvestrant

zgušnjivač, punilac

biljna vlakna

mikrobiološka kultura (bakterija)

mikrobiološka kultura (bakterija)

mikrobiološka kultura (bakterija)

mikrobiološka kultura (bakterija)

zaslađivač, humektant, zgušnjivač, sekvestrant, stabilizator, emulgator, sredstvo za povećanje zapremine

kiselina, antioksidantni sinergist, sekvestrant

  • Ovsene pahuljice (26%)

  • Preliv od jogurta (20%):

  • šećer

  • hidrogenizovana biljna mast

  • jogurt u prahu (4%)

  • laktoza

  • emulgator (sojin lecitin)

  • aroma

  • Glukozni sirup

  • Fruktozni sirup

  • Ekstrudirane žitarice:

  • pšenično brašno

  • kukuruzno brašno

  • pirinčano brašno

  • šećer

  • emulgator (mono i digliceridi masnih kiselina)

  • so

  • Ekstrakt ječmenog slada

  • Suve šljive* (13%)

  • Kukuruzne pahuljice

  • Palmino ulje

  • Suve brusnice* (3%)

  • Šećer

  • Maltodekstrin

  • Vlakna (inulin 1,5%)

  • Sojevi bakterija (Lactobacillus acidobacillus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis, Streptococcus thermophillus)

  • Humektant: sorbitol

  • Regulator kiselosti (limunska kiselina)

  • So

  • Emulgator (sojin lecitin)

  • Aroma

*Sadrži SO2.

Proizvod može da sadrži tragove mleka, jezgrastog voća, kikirikija i susama.

Uslovi čuvanja: Čuvati na suvom i tamnom mestu, na temperaturi do 25°C.

Naziv nutrienta (jedinica mere)

100g

%RDI

Energetska vrednost (kJ)

1695 kJ

20.18 %

Energetska vrednost (cal)

402 kcal

20.1 %

Masti

10.1 g

14.43 %

od toga zasićene masne kiseline

7.4 g

37 %

Ugljeni hidrati

73.5 g

28.27 %

od toga šećeri

33.1 g

36.78 %

Vlakna

4.8 g

80 %

Proteini

5.5 g

11 %

So

0.56 g

9.33 %

Naziv brenda:
Tekmar


Proizvođač:
TEKMAR Slovakia sro
Vinárska 26, 951 41 Lužianki
Slovačka Republika

 

Pod-proizvođač:



 

Distributer:



 

Uvoznik:
Bramani d.o.o.
Davida Pajića 15, 11000 Beograd
Republika Srbija

 

Dodatne napomene:

Zemlja proizvodnje: Republika Slovačka.

Linkovi za originalne fotografije ambalaže:

1 - slika ambalaže 1

Ambalažni simboli za vrstu ambalaže